Trollmåne

___________________________________________

Vanlige bilder av Tindra
Hoppebilder av Tindra
Tindras slekt

Mor: Lamondas Great Champion Ypsilon
Far: Sävast Champion Livshunger

Tindra er en ufattelig søt og "balansert" kaninjente. Hun kommer løpende til burdøren så fort den åpnes og er umettelig når det gjelder kos. Jeg merker hun er blitt mye håndtert som liten, for hun kan løftes opp uten at hun spreller og tuller stort sett uansett hvilken situasjon det er i, og hun sitter gjerne på armen og koser. DET hadde jeg ikke helt forventet av en kanin med Emma i slekta. Bygingen hennes er det bare til å sitte og sikle av - jeg tror jeg rett og slett har forelsket meg på ny i harebygningen (moderert noe av vedderinnblandingen så klart). Hun er ikke så stor som f.eks. Emma og Ypsi, og mye lettere, men det tror jeg bare er positivt.

At en Ypsibebis en gang skulle få flytte hjem til meg, har vært planen helt siden Ypsi flyttet herifra som liten. Alle gangene hun har hatt kull, har det ikke helt passet å få en liten en hit, men da Andrea høsten 2009 sa at Ypsis neste kull ville være det siste, var jeg ikke treg med å melde min interesse - selv før hannen var bestemt. Å få Tindra hit er med andre ord godt planlagt, og da det ble bestemt at min egen Morris sin pappa, Ciro, skulle bli far til kullet, ble jeg om mulig enda mer spent. Og her sitter jeg endelig med et avkom etter min store stolthet som jeg er strålende fornøyd med! :)

På hoppebanen har det tatt lang tid før det har løsnet - og jeg vet ikke helt om det har løsnet enda. Dagsformen varierer veldig fra konkurranse til konkurranse, men de siste månedene har hun blitt mer og mer stabil og begynt å plukke pinner. Hun er en utrolig kul hoppekanin når hun har dagen, da løper hun på med høye, lange svev og hopper alt av hinder. Jeg håper hun snart benytter seg av kapasiteten hun har, for det er ingen grunn til at hun ikke skal klassifisere seg høyere med tiden.

Konkurransenavn: Trollmåne
Kallenavn: Tindra
Født: 1. juli 2010
Rase: Belgisk hare- og vedderkrysning
Farge: Brun viltsiameser (am bb C D gg)
Kjønn: Hunn
Vekt: Kommer
Oppdretter: Andrea Forsberg

Klassifisert slik:
Rett bane: Middels
Kroket bane: Lett
Høyde: Ikke elite
Lengde: Ikke elite

Rekorder:
Høyde: -
Lengde: -

Meritter:
2. plass - Mini Lamondas Trophy 2011