Pandoras Epidemic of Iota

___________________________________________

Vanlige bilder av Satine
Hoppebilder av Satine
Satines slekt

Mor: Kløverdalens Walking on Fantasy
Far: Lamondas Champion Iota

Satine er en vakker jente med bein i nesa, og hun gjør ting for det meste akkurat som det passer henne selv. Dessverre har hun etter hvert blitt veldig territoriell, og derfor ble hun kastrert våren 2011 i håp om at det skal bedre temperamentet hennes. Hun er ellers en ordentlig kul dame med harete og lang bygning. Hun kan til tider se litt "flat" ut, men hun er virkelig vakker når hun setter seg opp og skuer utover sitt "kongerike" (for hun mener så klart hun er dronninga i gården). Hun er ikke så stor som hennes bestemor, Emma, men absolutt ikke så liten som dvergvedderen heller - akkurat passe i mine øyne.

Jeg hadde egentlig ingen planer om å få meg ny kanin, men da Kristine ga meg tilbud om å låne Jenny til å ha kull på med Geir, kunne jeg ikke si nei. Dette ordnet seg dog ikke, men siden Cassidy likevel skulle ha kull sammen med Geir, gjorde det ingenting. Jeg bestemte meg med en gang for at jeg måtte ha en fra det kullet, og heldigvis var det ikke noe problem å overtale sambo :)

Satine er en nokså umotivert hoppekanin. Som regel "sleper" hun seg bare over hinderne med et eneste mål om å bare bli ferdig med slitet (virker det i alle fall som). Hun har imidlertid veldig varierende dagsform, for noen dager kan hun virkelig slå til og hoppe som bare det med mye fart, så helt uinteressert er hun ikke. Før var hun ekstremt virrete og litt av en utfordring å føre, men nå har det blitt mye bedre. Satine skal fortsatt få lov til å være med ut og hoppe, men noen stjerne tror jeg nok hun aldri kommer til å bli (og det gjør ingenting!) :)

Konkurransenavn: Pandoras Epidemic of Iota
Kallenavn: Satine
Født: 9. juli 2008
Rase: Belgisk hare- og vedderkrysning
Farge: Viltgul broket (A bb C D G Kk)
Kjønn: Hunn (kastrert)
Vekt: 2,5 kg
Oppdretter: Maria Louise Ramsbacher

Klassifisert slik:
Rett bane: Middels (1 pinne)
Kroket bane: Middels (1 pinne)
Høyde: Ikke elite
Lengde: Ikke elite

Rekorder:
Høyde: -
Lengde: 80 cm

Meritter:
• 3. plass - Middels-Nissecup 2011
• 4. plass - Pia Memorial 2011
• 5. plass - Buskerudmesterskapet 2012