Lamondas Beaming Disguise

___________________________________________

Vanlige bilder av Petter
Hoppebilder av Petter
Petters slekt

Mor: Lamondas Sigma
Far: Syrinhagens Smiling Shadow

Petter har med årene blitt stallens maskot. I starten var han superkosete, oppmerksomhetssyk og litt vel opptatt av damer. Dette gjorde at han var veldig uinteressert på hoppebanen, så derfor ble han kastrert sommeren 2008. Dette ga helt klart utslag på hoppingen, men dessverre har han blitt "hunnete" og territoriell i buret etter dette. Han er likevel et sjarmtroll uten like, og utenfor buret er han mye enklere å ha med å gjøre enn inne i buret. Han er høyt og lavt hele tiden, nysgjerrig på det meste, og jeg ville aldri vært foruten min kjære Petrus.

Det var aldri meningen at Petter skulle bli boende, men etter hvert som ingen viste sin interesse for han, ble han her. Han ble familiens lille sjarmør, til og med pappa ble glad i han og ser nok fortsatt på han som litt sin, så det spørs om vi hadde klart og gi han fra oss uansett. Jeg er i alle fall sjeleglad for at han ikke ble solgt, for jeg har blitt ufattelig glad i denne lille rakkeren!

Det tok lang tid før det løsnet for Petter når det gjaldt kaninhopping. Han snuste og var mer interessert i det som skjedde utenfor banen, og det ble alltid en del riv. Men etter kastrasjonen ble han en helt annen kanin. Han begynte å plukke pinner på løpende bånd, og han sluttet aldri å overraske. Når han har kommet opp i en ny klasse, har jeg alltid tenkt "jaja, det var godt så lenge det varte, men dette klarer han sikkert ikke", men jaggu slår han til gang på gang og viser at han elsker det han driver med. Han har kommet seg opp i elite og gjør det også supert her. Han er herlig å føre og minner her mye om sin far, Sasha. Han er like vár på press på båndet, og han er kontrollert samtidig som han "tagger til" når det virkelig gjelder. Han kan ta store kombinasjoner stillestående med høye svev, og jeg kan ikke vente med å se hvor langt han vi komme til slutt :)

Konkurransenavn: Lamondas Beaming Disguise
Kallenavn: Petter
Født: 8. juni 2007
Rase: Belgisk hare- og vedderkrysning
Farge: Madagaskar (A bb C Dd gg)
Kjønn: Hann (kastrert)
Vekt: 1980 g (16.07.08)
Oppdretter: Heidi Huseby

Klassifisert slik:
Rett bane: Elite
Kroket bane: Elite
Høyde: Elite
Lengde: Ikke elite

Rekorder:
Høyde: 60 cm
Lengde: 120 cm

Meritter:
• 7. plass - NM i kroket bane 2012
• 12. plass - NM i rett bane 2011
• 2. plass - Lamondas Trophy 2010
• 4. plass - Mini Lamondas Trophy 2008
• 7. plass - Buskerudmesterskapet 2012
• 7. plass - Buskerudmesterskapet 2011
• 8. plass - Buskerudmesterskapet 2010
• 9. plass - Buskerudmesterskapet 2008