Grenens Hungry For More

___________________________________________

Vanlige bilder av Morris
Hoppebilder av Morris
Filmer av Morris
Morris' slekt

Mor: Royals Queen Of Love
Far: Sävast Ch Livshunger

Morris er en kjempeherlig svensk kaningutt jeg importerte i begynnelsen av 2009. Det jeg var ute etter, var en kanin som ikke skulle ha noe ustabilt temperament i det hele tatt, men være snill og enkel å ha med å gjøre. Skal si jeg fant den perfekte kanin! Morris er bare tvers igjennom snill og god, han kommer alltid til burdøra for kos når den åpnes opp, og han er rett og slett en av de snilleste kaninene jeg noen gang har hatt. Han er STOR og ganske grov i kroppen, men likevel utrolig lang og høyreist. Det gjør ingenting at han ikke går så fort opp i klassene, for jeg vil heller ha en snill og god kanin som tar pinne av og til enn en ustabil kanin som plukker pinner på løpende bånd. Det er så herlig å ha en kanin man vet man kan være trygg på 100% hele tiden.

Jeg hadde vel egentlig ikke tenkt meg noen ny kanin, men kom på tanken om at det ville vært spennende å importert en svensk kanin inn til Norge siden det er så utrolig mange fine kaniner der borte i forhold til her hjemme. Samboeren var overraskende lett å overtale, og etter ekstremt mye styr for å få han lovlig inn i Norge, kunne jeg endelig plassere skjønne Morris i buret sitt her hjemme.

Det tok litt tid før Morris begynte å samle pinner, men da han endelig hadde tatt sin første, har det kommet pinne på pinne. Han ble en helt annen kanin på hoppebanen da han kom opp i middels - høyere hinder var tydeligvis mye mer gøy! Han har bra med tempo, svever lett over hinderne og er samtidig veldig kontrollert og lett å føre - rett og slett en drøm! Han er inne i en periode nå hvor han løper på og virker supermotivert, men drar med seg en bom eller to her og der. Dette har ført til mang en plassering rett utenfor pinne, så jeg håper han kan begynne å konsentrere seg litt mer og plukke litt pinner igjen.

Konkurransenavn: Grenens Hungry For More
Kallenavn: Morris
Født: 23. september 2008
Rase: Vedderkrysning
Farge: Madagaskar (Aam bb C Dd gg)
Kjønn: Hann
Vekt: Kommer
Oppdretter: Tina Larsson

Klassifisert slik:
Rett bane: Vanskelig (2 pinner)
Kroket bane: Vanskelig
Høyde: Ikke elite
Lengde: Ikke elite

Rekorder:
Høyde: 50 cm
Lengde: 140 cm

Meritter:
• 3. plass - Mini Carmentas cup 2009
• 4. plass - Buskerudmesterskapet 2012
• 4. plass - Buskerudmesterskapet 2011
• 4. plass - Buskerudmesterskapet 2010