Meg selv

Jeg heter Heidi Huseby og er 25 år gammel. Jeg bor sammen med forloveden min i Drammen sentrum, og her har jeg alle dyrene mine også - fire kaniner og en katt. Jeg er utdannet autorisert dyrepleier og jobber som dette på Vets 4 Pets i Heggedal. Virkelig stortrives i dette yrket og kunne ikke tenkt meg å jobbe med noe annet!

Jeg er en utadvendt og glad person som som oftest tar livet med et smil. Jeg kan være ufattelig barnslig, men jeg har mine seriøse sider jeg også :P Jobb og pendling stjeler en del av fritiden min, og ellers brukes den på mine dyr, kjæresten, venner, musikk og pusling ved dataen.

Jeg fikk min første kanin i slutten av 1998, men denne døde bare en måned etter at jeg fikk den. Jeg fikk meg ikke en ny kanin før et år senere, men fra da av har jeg alltid hatt kaniner her. Før jeg flyttet ned til Rune, fikk jeg veldig lite tid til kaninene mine, og derfor så jeg meg nødt til å sette mange av de bort. Nå har jeg derimot masser av tid til dem igjen, og det er kjempeherlig!

I tillegg til kaniner, har jeg også hatt marsvin siden 2001. I 2012 solge jeg imidlertid mine to siste marsvin, så vi får se om jeg får tid til det igjen ved en senere anledning. Jeg har også holdt på med hest i ca. ti år, men dette har jeg dessverre verken tid eller penger til for tiden.

I mars 2001 startet jeg min første offisielle konkurranse, men hadde allerede hoppet på treninger og slikt et års tid. Jeg ble utrolig engasjert i denne fine hobbyen, og den har gitt meg en drøss av nye venner og bekjentskaper, og dessuten har jeg fått reist en del rundt omkring i landet. Før jeg begynte med hopping, hadde jeg bare tatt tog en eller to ganger, men man kan vel trygt si at det tallet har gått drastisk oppover siden den gang!

Jeg ble med over til det selvstendige forbundet, NKHLF, da det ble dannet i 2002, og her hadde jeg en rekke verv og også dommerlisens. I årsskiftet 06/07 gikk jeg dog tilbake til NKHF da NKHLF var på vei ned. Jeg har hatt mangfoldige verv - alt fra styremedlem, sekretær og leder i lokalklubben, til medlem av diverse komiteer, styremedlem, nestleder og leder i Norges Kaninhoppforening. Nå sitter jeg i reglementskomiteen og er importansvarlig i NKHF, samt at jeg er styremedlem i Modum og Omegn Kaninhoppere. Jeg har også dommerlisens A og er opplæringsdommer. Nok å henge fingrene i med andre ord, men det trives jeg godt med!

Kontakt meg:
Heidi Huseby
Scheitlies gate 7
3045 Drammen

Telefon: 90 08 90 28
E-mail og MSN: heidi_h87[at]hotmail.com

Jeg låner ikke ut mine bilder til sider som minstall.no, så vær snill å ikke kontakte meg angående dette!