Lamondas Trophy

Lamondas Trophy arrangeres én gang i året, vanligvis en gang på høsten/vinteren. Det er Modum og Omegn Kaninhoppere som er arrangøren, men før var det Drammen og Omegn Kaninhoppere (NKHLF). Den ble ikke arrangert mellom 2005 og 2008 hovedsaklig på grunn av bytte av forbund, men nå er den tilbake for fullt!

Konkurransen inneholder blant annet doble vanskelig- og lettklasser. Selve cupen, Lamondas Trophy, er i vanskeligklassene, men det er i tillegg en mini Lamondas Trophy i lettklassene. Alle kaniner som deltar i samtlige av klassene som inngår i cupene, får lov til å delta. Dette er ikke en cup kun for Lamondaskaniner. Dersom en kanin rykker opp i en klasse på lørdagen og dermed ikke får startet i den samme klassen neste dag, får kaninen lov til å starte utenfor i den aktuelle klassen for å få poeng og følgelig likevel være med og kjempe om tittelen.

Den som vinner cupen, får en vandrepokal som den har til neste gang Lamondas Trophy arrangeres (denne er byttet ut fra 2005 da vi ikke fikk hentet de gamle pokalene). Da må vedkommende som hadde pokalen, gi den fra seg til den som vinner cupen dette året. Dersom en fører vinner en av cupene tre ganger, får vedkommende vandrepokalen til odel og eie.

Resultater fra tidligere Lamondas Trophy