Capios Glød i Mørket

___________________________________________

Vanlige bilder av Glød
Hoppebilder av Glød
Filmer av Glød
Gløds slekt

Mor: Grand Champion Fredrikstad Akvarium Lille Bananasplit
Far: Syrinhagens Smiling Shadow

Glød er min lille skjønnhet. Hun er en vakker liten sak med det nydeligste uttrykket i øynene du kan tenke deg. Hun er ikke så harete som mange av de andre kaninene mine, men mye mer "vedderete" og passe lang. Hun er den minste av mine kaniner, men har en kropp som harmonerer. Hun var i begynnelsen veldig snill og enkel å ha med å gjøre, men i ettertid har hun nok blitt hakket staere enn forventet, spesielt i brunstperiodene. Hun er likevel en herlig kanin å holde på med!

Jeg spurte selv Silje om hun var interessert i å låne Sasha på Nala. Det var virkelig et kull jeg hadde tro på, og jeg skulle garantert ha en helfarget hunn selv. Kullet ble en realitet, men da jeg reiste for å velge meg ut en, skjønte jeg at jeg at jeg ikke kom til å ha med meg en helfarget hunn tilbake igjen. Glød skilte seg klart ut fra alle søsknene sine med sin vakre bygning og det at hun var så frempå og tøff. Denne kaninen måtte jeg ha! Og sånn ble det, og jeg er storfornøyd!

Glød er den mest lovende kaninen jeg har hatt på lenge. Hun har en eksplosiv hoppestil som fører henne høyt over hinderne med masse fart. Når man setter henne ned på bakken for å hoppe en bane, fyker hun straks avgårde og da er det bare å henge med i svingene! Kull har gjort at hun har hatt en del avbrekk fra hoppebanen, men når hun først er i gang, går det unna. Hun plukker pinne på pinne og viser stadig vekk at hun er som skapt for kaninhopping. Det er morsommere enn noen gang å hoppe med henne nå, for de høyere hinderne har fått henne til å innse at hun må roe ned tempoet litt. Da er hun i alle fall litt lettere å føre, men en krevende hoppekanin er hun absolutt fortsatt!

Konkurransenavn: Capios Glød i Mørket
Kallenavn: Glød
Født: 9. juni 2009
Rase: Vedderkrysning
Farge: Madagaskar broket (A bb C Dd gg Kk)
Kjønn: Hunn
Vekt: Kommer
Oppdretter: Silje Andersen

Klassifisert slik:
Rett bane: Vanskelig (4 pinner)
Kroket bane: Vanskelig (4 pinner)
Høyde: Ikke elite (2 pinner - 65 cm)
Lengde: Ikke elite (2 pinner - 160 cm)

Rekorder:
Høyde: 65 cm
Lengde: 160 cm

Meritter:
• Buskerudmester 2010
• Vinner av Lett-Nissecupen 2010
• 3. plass - Buskerudmesterskapet 2012
• 5. plass - Buskerudmesterskapet 2011