Soltoppens Champion Always Beautiful av Syrinhagen

___________________________________________

Vanlige bilder av Allie
Hoppebilder av Allie
Allies slekt

Mor: Snoopy (Dream Girl With Much Energy)
Far: Syrinhagens Unreachable Attitude of Diamond

Allie er en 100% tvers igjennom tillitsfull og herlig jente. Hun er snill og god i alle situasjoner og elsker spesielt godt å bli kost i panna. Jeg er sikker på at hun helst ville blitt kost i panna dagen lang! Hun er ganske stor og kraftig, men har likevel en lang bygning, dog flatere enn harene.

Det er vel rundt to år siden Lene for første gang spurte om jeg ikke ville ha Allie på fôr. Jeg hadde ikke mulighet den gangen, og selv om hun flere ganger etter det på nytt har vært på leting etter et nytt hjem til henne, har det aldri passet slik at jeg kunne ta henne. Da Lene igjen spurte meg i september 2009 og jeg visste at jeg hadde ledige bur, kunne jeg ikke annet enn å si ja. Jeg hadde henne på fôr i begynnelsen, men skjønte fort at jeg ikke kom til å klare å levere tilbake denne godjenta. Så nå er hun endelig min!

Allie har vært en super hoppekanin helt siden hun var liten, og jeg har alltid likt hennes raske stil med de luftige svevene. Jeg trodde lenge hun hadde lagt farten på hylla for godt, og jeg regnet egentlig ikke med at vi kom til å få de helt store resultatene, men etter å ha lært hverandre og kjenne bedre, har jeg funnet ut hvordan jeg skal få henne til å tenne. Da fyker hun avgårde og hopper med høye, luftige svev. Hun klarer også fint å hoppe store hinder stillestående. Da jeg fikk Allie hadde hun allerede ett sert i kroket bane, og sammen har vi tatt seks sert til samt en championtittel i kroket. Det er mine aller første sert og championtittel, så det er litt ekstra spesielt. Hun har sert i alle klasser bortsett fra høyde hvor hun også har vært nær ved å ta sert, så dette er absolutt en allsidig kanin! Se opp for min nye oldings - hun er alt annet enn på vei ned i veteran!

Konkurransenavn: Soltoppens Champion Always Beautiful av Syrinhagen
Kallenavn: Allie
Født: 7. september 2004
Rase: Vedderkrysning
Farge: Brun siameser
Kjønn: Hunn
Vekt: Kommer
Oppdretter: Marita Basgård

Klassifisert slik:
Rett bane: Elite (2 sert)
Kroket bane: Elite (3 sert - champion)
Høyde: Elite
Lengde: Elite (2 sert)

Rekorder:
Høyde: 75 cm
Lengde: 210 cm

Meritter:
• Vinner av Carmentas cup 2010
• 7. plass - NM i rett bane 2011
• 6. plass - Buskerudmesterskapet 2012
• 6. plass - Buskerudmesterskapet 2011