Året 2006

År 2006 var i grunn ikke noe stort merkeår annet enn at jeg blant annet endelig skulle få være så heldig å få kull i stallen igjen. 13. april kunne jeg LYKKELIG fastslå at seks nye Lamondaer var kommet til verden, og Emma på sin side var minst like stolt som jeg. Dette ble virkelig ett av mine drømmekull, og samtlige av de som har startet, har tatt pinner. Det skal virkelig bli spennende å følge disse grekerne videre i deres hoppe-år.

En håndfull kaniner :) Halla! Ypsi, Sigma og Omega koser seg i sommervarmen

Alfa er et lite matvrak akkurat som sin mor Ypsi, Omega, Sigma og Alfred Ungene dier av mamma

11. april bestemte vi DOKHere oss for å legge ned driften. På grunn av mangel på medlemmer og engasjement, orket jeg ikke lenger å ha nesten alle oppgavene i styret, og dermed la vi ned driften. Når jeg ser tilbake på den avgjørelsen, er jeg utrolig glad for at vi gjorde det, for da ble kaninhoppingen med ett et par hakk koseligere og mindre stressende :)

På den første DOKH-konkurransen blåste det sånn at vi av og til måtte sitte og holde hinderne så de ikke skulle blåse av gårde (Fullmånekonkurranse, november 04) Nina og Laffen (Fullmånekonkurranse, november 04) Vilde står i kiosken (Fullmånekonkurranse, november 04)

Oldisene Snuppi, Hermine og Bambi sammen med sine eiere meg, Agnes og Lise (Fullmånekonkurranse, november 04) Vind var et fast innslag på DOKHs konkurranser (Snøkonkurranse 05) Og her har etterdønningene av stormen 'Gudrun' feid hele banen av gårde (Snøkonkurranse 05)

Greta, Miriam og meg med Pernille på DOKHs siste konkurranse (Mia Memorial 06) Aud er i godt humør (Mia Memorial 06) Og til slutt Agnes og Mozart (Fullmånekonkurranse 05)

16.-17. september ble NM arrangert, og her fikk jeg min første Norgesmester. NonStop hoppet svært overbevisende med to feilfrie runder, og ble med det Norgesmester i rett bane veteran :D Hun tok også en tredjeplass i kroket bane veteran :)

NonStop i rett bane veteran (NM 06) NonStop i rett bane veteran (NM 06) NonStop og jeg på toppen av pallen (NM 06)

På slutten av året bestemte Agnes, Camilla og jeg oss for å gå over til NKHF, så år 2007 blir med det et ekstra spennende år. Det er flere som nå har fulgt i våre fotspor, så kanskje vi nå endelig er på vei mot et mer sammenslått hoppe-Norge. Med det takker jeg for år 2006, ønsker 2007 hjertelig velkommen, beklager for at jeg ikke skriver mer, og går rett over til statistikken.
________________________________________________


Oppsummering:
Årets koseligste konkurranse: 1814 cupen
Konkurransen hvor kaninene hadde best resultater: Snøkonkurransen
Årets mest slitsomme konkurranse: Det har ikke vært så mange av de for min del i år, men får vel si Mia Memorial ;)
Årets morsomste hendelse på konkurranse: Da Rebekka og Sunniva falt leende ut av bilen da de så jeg uanmeldt hadde dukket opp på trønderkonk i oktober *ler seg ihjel*
Årets verste hendelse på konkurranse: Jeg kommer ærlig talt ikke på noe spesielt (det er vel et godt tegn? :P)
Årets største overraskelse: Emmas bebiser
Årets nedtur: Da jeg måtte sette bort to av kaninene
Antall pinner/sertifikat plukket gjennom året (med meg som fører): 13
Årets pinneplukker: Liga (6 pinner)
Årets største takk til: Jeg må slutte å lage så vanskelig oppsummeringsside *sukke oppgitt* Kanskje faktisk Agnes som klarte å overtale meg til å gå over :)

Svar på spådommene for 2005:
• Sasha: Jeg trodde han ville være klassifisert som tidligere, men evt. ta en pinne eller to i kroket hvis han fant tilbake formen. Han var nærme sin 3. pinne, men det holdt akkurat ikke.
• NonStop: Jeg trodde hun kunne hevde seg ganske godt på NM, og det gjorde hun så absolutt!
• Alex: Jeg trodde han kunne få et par pinner i middels, men jeg satte han bort tidlig i året, så han fikk ikke vist seg noe mer på hoppebanen.
• Emma: Jeg tippet middels i begge baner, fnis. Hun har nå 2 pinner i rett og 1 i kroket. Det kommer seg :)
• Mylo: Jeg tippet to eller tre pinner i hver bane i vanskelig, men han er "bare" vanskelig. Han mistet litt av lysten til å hoppe da han kom opp, men jeg håper det kommer tilbake, for han kan så absolutt :)
• Snuppi: "Pensjonert :o)" - og det er hun jo fortsatt ;)

Mine spådommer for 2007:
• Sasha: Tatt i betraktning at han faktisk har vært nærme pinne på de siste konkurransene, kan det godt hende han tar en eller to i kroket.
• NonStop: Godt mulig hun vil fortsette å hevde seg på NM. Time will show.
• Mylo: Dersom Mylo får tilbake hoppegleden, er jeg sikker på at han kan vise seg i vanskelig. Jeg tror at så lenge han kommer i form igjen, har han kapasitet til å ta minst et par pinner i hver bane.
• Snuppi: Pensjonert!
• Sigma: Jeg har tro på at hun kan komme seg opp i middels. Dersom hun gjør det, vil jeg også tro hun kan ta en eller to pinner her.

Godt nytt år, og takk for det gamle :)