Året 2004

Året 2004, ja.. Litt av et år må jeg si. Vi får begynne fra begynnelsen..


Mille på oppvarmingsbanen, Februarkonkurranse 2004

Må si jeg ikke husker så veldig mye fra de første konkurransene. Men på Februarkonkurransen 1. februar, hoppet Mille med bare 1+1 i rett lett! Sasha var også veldig flink i rett middels, og kom på akkurat ikke pinne plassering.
Etter dette fikk kaninene mine midd, da begynte jeg å starte Bella, Hestehov, Plapre og Topsy (hadde allerede starta Plapre og Bella et par ganger fra før) for hhv. Linn (Anja), Vilde, Kalle og Krissi. Det var artig å starte noen andre kaniner enn de "gode gamle" :o)


Plapre i rett lett, Tandberg cup 2004

På Tandberg cupen, 14.-15. februar, gjorde Bella en flott innsats i kroket lett og tok med det sin aller første pinne! Hestehov gjorde det også veldig bra i kroket lett, med 3+1 feil.


Bella hopper "7. plass-løp" i rett lett, Liljebakken cup 2004

Konkurransen etter dette var Liljebakkens cup, 6.-7. mars. Her gjorde Bella det flott i begge klasser, og det holdt til pinne i rett lett :o)


Sasha tar sin siste pinne i rett middels, Marskonkurranse 2004

13.-14. mars, Marskonkurransen, var en innmari artig konkurranse med masse bra resultater. Kaninene var middfrie, så alle kunne starte igjen. I kroket lett kom Mille på akkurat ikke pinne plass med 1+1 feil. Kalle startet Sasha siden hun egentlig skulle starte han på NM, og han kom på akkurat ikke pinne plass i kroket middels. I begge rett lett klassene kapret Mille sine to første pinner, og Sasha tok sin siste pinne i rett middels og ble med det vanskelig!


Mille tar sin første pinne og vinner i kroket lett, Påskekonkurranse 2004

24. april tok vi oss turen til Modum på Påskekonkurranse. Her var det middsjekk, og siden NonStop flasset sånn (normalt hos henne),fikk hun ikke starte. Mille vant og tok pinne i kroket lett, og hun kom også på andre plass i rett lett med pinne og ble middels! Sasha kom på akkurat ikke pinne plass i kroket middels igjen, og startet for første gang i vanskelig med bare 3+2 feil!


Lena starter for første gang, Smiling kullets Wannabe Cup 2004

Så var det klart for Smiling cupen 8.-9. mai, den kosligste konkurransen i hele 2004! Alle kaninene bortsett fra Lena og NonStop hadde fått midd igjen, så det var bare de to som kunne starte. Det ble ikke de helt store resultatene, men det var en fantastisk deilig og rolig konkurranse likevel siden de fleste hadde midd på sine kaniner *Go midden!* ;o) Lena startet også for første gang, og i rett lett fikk hun bare 1+1 feil :oD


NonStop tar sin siste pinne og vinner i rett middels, 1814 cupen 2004

Så var det endelig klart for 1814 cupen, den årlige "glede-seg-til-konkurransen"! Det var like gøy som årene før, og kaninene gjorde det supert! Lena tok sin første pinne i rett lett med to superraske runder med hhv. 1 og 0 feil, Mille vant kroket lett og tok sin 2. pinne her, og best av alt; NonStop VANT rett middels klassen med 1+0 feil og ble dermed vanskelig!! Hun ble også parret opp med Mickey på denne konkurransen, men det kom ingen bebiser..


Mille starter for første gang i kroket middels og får pinne her, Andamesterskapet 2004

31. juli-2. august var det klart for tur til Stavanger, nemlig på Andamesterskapet. Dette kom til å bli den konkurransen dette året hvor kaninene gjorde det aller best! Det er jo bare å begynne og ramse opp: Lena kom på 2. plass med 0+0 feil i rett lett, Mille startet for andre gang i rett middels og kom på 3. plass med 0+1 feil - pinne, hun vant også kroket lett med 0+0 feil, Lena kom på 7. i samme klasse med 1+0 feil og pinne, Sasha kom på 3. plass i kroket middels 1 med 2+1 feil og ble vanskelig der, Mille startet for første gang i kroket middels og tok 3. plass med 1+0 feil og pinne, og til slutt, Lena kom på 2. plass i mini Andamesterskapet! Snuppi gjorde det forresten sinnsykt bra i rett lett med 2+3 feil også! Kaninene mine likte nok Stavanger ja :oD


Sasha tar sin første pinne i rett vanskelig, Augustkonkurranse 2004

På Augustkonkurransen i OOHK 14. august gjorde også kaninene det supert. Mille tok pinne i begge rett middels klassene og ble da vanskelig der, og Sasha tok sin aller første pinne i rett vanskelig!


Mitt første møte med Alex, Bygdetundagene 2004

På Augustkonkurransen i ØRKH (Bygdetundagene), 27.-28. august, tok Lena pinne i rett lett 1 og ble da middels :o) Det var også her jeg første gang traff Alex - ja, det var kjærlighet ved første blikk!!


Sasha venter på å få starte i rett vanskelig, Oslo cup 2004

På Oslo cupen, 16.-17. oktober, gikk det også godt for mine kaniner. Mille tok sin andre pinne i kroket middels, Sasha tok sin andre pinne i rett vanskelig, og Alex startet for første gang med 2+1 feil i rett lett!


Snuppi hopper utrolig godt i kroket lett, Fullmånekonkurransen 2004

Så var det klart for DOKHs første konkurranse, nemlig Fullmånekonkurransen 13.-14. november. Her tok Alex sin aller første pinne i rett lett, og Lena sin andre pinne i kroket lett. Snuppi og Alex hoppet også innmari godt i kroket lett med hhv. 2+3 og 1+0 feil. Det var i grunnen en forferdelig konkurranse på lørdagen siden alt blåste vekk, men på søndagen var dagen perfekt uten matter og vind!


Belle på oppvarmingsbanen på sin første konkurranse, Julestevnet 2004

Den siste konkurransen dette året var Julestevnet, og også der slo kaninene til. Belle startet for første gang med bare 4 feil i rett lett, Lena med bare 5 feil i rett middels, Sasha 2. plass i rett vanskelig med 2+1 feil og sin andre pinne, Alex med 0+0 feil i kroket lett og sin første pinne, og Sasha med 50 cm i høyde elite og 120 cm i lengde elite :oD

________________________________________________


Dette ble en veldig oppramsing av året, men jeg kan ikke si jeg husker så veldig mye fra alle konkurransene ;o)
Kaninene har gjort det utrolig bra dette året, og det har gått over all forventning! Mille slo mer til enn noen kunne ha drømt om, og Sasha har virkelig begynt å kose seg i vanskelig! To nye kaniner har flyttet hit, Alex og Lena, i tillegg til Belle som er her på besøk til februar.
På kullfronten har det vært veeeldig glissent. Venter nå for tredje gang på at Mille skal få kull med Buddy, og håper det kommer denne gangen. Vi får bare krysse fingrene.

Oppsummering:
Årets kosligste konkurranse: Smiling kullets Wannabe cup
Konkurransen hvor kaninene hadde best resultater: Andamesterskapet
Årets mest slitsomme konkurranse: Fullmånekonkurransen (lørdagen)
Årets morsomste hendelse på konkurranse: Da Bente og Anica "slapp ut" Alex, NonStop og Hera på Fullmånekonkurransen
Årets verste hendelse på konkurranse: Antakeligvis da hinder og matter hele tiden blåste vekk på Fullmånekonkurransen
Årets største overraskelse: NonStops seier i rett middels på 1814 cupen
Årets nedtur: Må nok være det at ingen av kaninene har fått kull som planlagt
Årets pinneplukker: Mille (11 pinner)
Årets største takk til: Agnesiumen min!

Mine spådommer for 2005:
Forhåpentligvis vil Mille ha fått sitt kull innen året er omme, kanskje også Lena har fått et kull.
Sasha vil nok greie å komme seg opp i elite i rett bane, og vil nok også ta noen pinner i kroket vanskelig (tipper 3).
NonStop kommer til å bli tatt ned i veteran sommeren 2005, og kommer til å kose seg på hoppebanen som veteran- og middels-utenfor-kanin. Tviler på at hun kommer til å ta noen pinner i kroket før dette.
Snuppi vil fortsatt ligge på lett og være mer eller mindre pensjonert fra hoppebanen.
Lena vil nok greie å komme opp i middels i kroket bane, og vil ikke meg forundre om hun vil ta en pinne eller to i middels også (tipper 1 i hver).
Innen Belle flytter, kan det hende hun vil ta en pinne i lett klassene.
Alex kan nok være middels innen året er omme, tror kanskje han har 1 pinne i hver middels på slutten av 2005?
Med Mille kommer det helt an på om hun får kull når hun skal, eller om jeg må parre henne opp igjen hele tiden. Jeg tror hun vil greie å komme opp i vanskelig i kroket, og også ta et par pinner der. Fortsetter hun som hun har gjort, tror jeg hun har en sjanse til å nærme seg elite i en av banegrenene. I lengde og høyde tror jeg også hun kan ta noen pinner (bli elite?).

Da er det bare å ønske år 2005 hjertelig velkommen!
Ønsker alle en Riktig God Jul og Et Godt Nyttår!